Billig Fitness Rabatkoder & Tilbud

BilligFitness er en dansk fitness webshop, der ligger på sjælland. Vi servicerer hver dag flere hundrede kunder, og udvider konstant vores sortiment. Vi er danmarks største leverandør af træningsudstyr til hjemmet, og vi fører et stort udvalg af udstyr, bl.a. kettlebells, træningsmåtter, håndvægte og elastikker. Derudover forhandler vi også proteinpulver, tøj og meget andet.

Om Billig Fitness

Billig Fitness

 

Køb dit fitnessudstyr på billigfitness.dk

Hvem er vi?
BilligFitness er en dansk fitness webshop, der ligger på sjælland. Vi servicerer hver dag flere hundrede kunder, og udvider konstant vores sortiment. Vi er danmarks største leverandør af træningsudstyr til hjemmet, og vi fører et stort udvalg af udstyr, bl.a. kettlebells, træningsmåtter, håndvægte og elastikker. Derudover forhandler vi også proteinpulver, tøj og meget andet.

Vores sortiment
Vores sortiment favner meget bredt, fordi fitnessbranchen hele tiden vokser. Vi forsøger hele tiden at være med på beatet omkring hvad der sker i branchen sådan vi hele tiden kan give dig de helt rigtig varer, til de helt rigtige priser. Vi har alt inden for træningsudstyr heriblandt alt til styrketræning, alt til yoga, alt til centrene, og alt tilbehøret. Derudover forhandler vi også Nutramino og Linuspro inden for kosttilskud, hvor vi har nogen af danmarks skarpeste priser på bl.a. proteinpulver. I vores kostilskudskategori finder du også energidrikke, proteinbarer og et bredt udvalg af vitaminer. Dernæst er vi i 2018 begyndt at sælge træningstøj, og forventer at udvide denne kategori i løbet af 2018 og 2019 for igen at kunne tilfredsstille vores kunder bedst muligt.

Hvorfor købe hos os?
Det vigtigste for os er at vi kan leverer lige præcis det du går mangler til at opretholde din sunde livsstil. Vi går op i udstyr af en høj kvalitet, og netop derfor kan vi give alle kunder 365 dages returret på alle varer. Dette kombineret med at vi har over 1000 anmeldelser på trustpilot, gør at vi er mange danskereres foretrukne fitness shop på nettet!

Vi har en fast lav fragt pris, og vi giver GRATIS FRAGT på alle køb over 599 kroner, og vi tager imod alle populære betalingsmetoder herunder dankort, visakort, mastercard, mobilepay og viabill!

Billig Fitness rabatkode - spørgsmål & svar

Billig Fitness er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Billig Fitness.

Hvad er en Billig Fitness rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Billig Fitness rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Billig Fitness rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Billig Fitness?

Vi får løbende rabatkoder til Billig Fitness, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Billig Fitness rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Billig Fitness rabatkode ikke?

Hvis din Billig Fitness rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Billig Fitness rabatkoden. Derudover er kan det være at Billig Fitness rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Billig Fitness rabatkode eller ønsker at dele en Billig Fitness rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Billig Fitness?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Billig Fitness kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Billig Fitness?

Billig Fitness uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Billig Fitness, tilgengæld ønsker Billig Fitness at vi skaber omtale og interesse for Billig Fitness produkter.

Hvor indtaster man Billig Fitness rabatkode?

En Billig Fitness rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Billig Fitness rabatkode, Billig Fitness kuponkode, Billig Fitness kampagne?

En Billig Fitness rabatkode og Billig Fitness kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Billig Fitness Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Billig Fitness rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Billig Fitness rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

67%

Spar op til

Få op til 67% rabat på træningsudstyr hos Billig Fitness

Billig Fitness gør meget ud af konstant at have de bedste priser på træningsudstyr.  De går op i, at du som kunde skal få ordentlige produkter, til ordentlige priser, og det er lige præcis hvad du får! Se dig omkring på[...]
FÅ RABAT

15%

Spar

få 15% ekstra rabat på kettlebells hos Billig Fitness

Billig Fitness vil gerne forkæle deres kunder her i vinterkulden, og giver derfor 15% ekstra rabat på deres kettle bells!
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.