Bomo Rabatkoder & Tilbud

Med vores Bomo rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Bomo . En Bomo rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Bomo , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Bomo rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Exclusive

10%

Rabatkode

10% Bomo Rabatkode

Hvis du ønsker at forkæle din Macbook med et lækkert sleeve eller computertaske, så kan du være sikker på at finde det hos Bomo.dk. Bomo har Danmarks største udvalg af Macbook sleeves, hvilket særligt kommer til udtryk i det dybe[...]
VIS RABATKODE

Om Bomo

Bomo

 

Bomo er en webshop der tilbyder et stort udvalg af computer sleeves af enhver slags. Her finder du sleeves, af forskellige materialer og designs, du ikke finder andre steder. Udover sleeves, finder du også et bredt sortiment af macbook covers der med garanti skiller din macbook ud fra alle de andre kedelige og grå Macbooks. Udover et lækkert og unikt udvalg, tilbyder Bomo følgende: Lave fragtpriser, 90 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering.

 

Udvalg

På Bomo.dk finder du computertasker og sleeves til enhver smag. Da udvalget er så bredt, er der både produkter til dig som elsker det unikke og farverige, som skiller netop din laptop ud fra mængden. Er du mere typen der er til de minimalistiske og stilrene designs, så er dette også stedet for dig. Er du ejer af en Macbook og træt af alle de ridser og skrammer den konstant får? Så frygt ej, da du med et macbook cover altid kan være sikker på at din macbook er uskadt uanset situationen. Uanset størrelsen på din macbook, finder du covers der passer her, da udvalget spænder fra Macbook Air 11” covers til Macbook pro 15”.

 

Kundeservice

Udover sortimentet på Bomo.dk, står kundeservice altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Står du med spørgsmål vedrørende et produkt, eller ønsker du bare at snakke, så kan de fanges på 40 57 79 39 fra mandag-fredag mellem 09.00-22:00. Passer disse tidspunkt dig ikke, kan du altid hive fat i kundeservice på info@bomo.dk.

 

Rabatkoder

Bomo.dk gør alt for deres kunder, og giver derfor også en masse rabatter, så kunderne får endnu mere få pengene. Er ovenstående rabatkoder ikke nok, så kan i tilmelde jer Bomos nyhedsbrev, for at konstant være opdateret på nyheder, tilbud og konkurrencer.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.