HotelSpecials Rabatkoder & Tilbud

Med vores HotelSpecials rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos HotelSpecials. En HotelSpecials rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos HotelSpecials, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en HotelSpecials rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Deal

Deal

Deals: Spar penge på hotelophold med HotelSpecials

Med ugentlige deals fra HotelSpecials kan du komme afsted på lækkert hotelophold til gode priser. Skynd dig at tjekke deres deals!
FÅ RABAT

Få gode tilbud på SpaWeekend hos HotelSpecials

Vil du forkæle nogen med et spaophold? Så har HotelSpecials lige nu SpaWeek med gode tilbud på spaophold! Men du skal skynde dig, for tilbuddene gælder kun frem til den 26. september.
FÅ RABAT

Om HotelSpecials

HotelSpecials

 

HotelSpecials har 15 års erfaring, og kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at finde de bedste weekendpakker, slotte, herregårde eller spahoteller. HotelSpecials ønsker at guide og give gode råd og tips omkring, hvilke hoteller og pakker, som er bedst for netop dig. De har samlet et stort udvalg af hoteller og præsenterer det mest fordelagtige udbud i Sverige, Tyskland og Danmark.

HotelSpecials rabatkode - spørgsmål & svar

HotelSpecials er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos HotelSpecials.

Hvad er en HotelSpecials rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En HotelSpecials rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En HotelSpecials rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til HotelSpecials?

Vi får løbende rabatkoder til HotelSpecials, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig HotelSpecials rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min HotelSpecials rabatkode ikke?

Hvis din HotelSpecials rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve HotelSpecials rabatkoden. Derudover er kan det være at HotelSpecials rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din HotelSpecials rabatkode eller ønsker at dele en HotelSpecials rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til HotelSpecials?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din HotelSpecials kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode HotelSpecials?

HotelSpecials uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra HotelSpecials, tilgengæld ønsker HotelSpecials at vi skaber omtale og interesse for HotelSpecials produkter.

Hvor indtaster man HotelSpecials rabatkode?

En HotelSpecials rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en HotelSpecials rabatkode, HotelSpecials kuponkode, HotelSpecials kampagne?

En HotelSpecials rabatkode og HotelSpecials kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som HotelSpecials Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en HotelSpecials rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter HotelSpecials rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

Hotel Week

Tilbud

Hotel Week hos HotelSpecials – attraktive priser på hotelophold

Fra tirsdag d. 27. november til og med d. 3 december 2018 har HotelSpecials Hotel Week, hvor du i en uge kan få yderst attraktive priser på hotelophold. Der vil i ugen være faste priser for de udvalgte hoteller og[...]
FÅ RABAT

48%

Spar

Spar 48% på ophold ved Ystad Saltsjöbad hos HotelSpecials

Trænger du til lidt selvforkælelse? Så kan du til d. 7 oktober hos HotelSpecials booke overnatning hos det kendte Ystad Saltsjöbad med en rabat på 48% på ophold i perioden december 2018 til og med marts 2019.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.