Interiorshop Rabatkoder & Tilbud

Med vores Interiorshop rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Interiorshop . En Interiorshop rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Interiorshop , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Interiorshop rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Interiorshop

Interiorshop

 

Interiorshop.dk - Indretning for livet.

Hos Interiorshop.dk finder du et stort udvalg af designermøbler, interiør, brugskunst samt indretnings artikler til hjemmet. Interiør A/S åbnede en fysisk butik i 1965, i Kragelund ved Løsning, og drives i dag i tredje generation. Butikken rummer i dag udstilling samt lager og kontorer på mere end 1000kvm. 
Hos Interiorshop.dk og Interiør A/S finder du et stort udvalg fra alle de kendte mærker og eksklusive designere. Vi fører bl.a. produkter designet af Arne Jacobsen, Verner Panton, Kaj Boyesen og Hans J. Wegner, og mærker som Louis Poulsen, Georg Jensen, Fritz Hansen, Mater, Montana, Fredericia Furniture, Carl Hansen og søn, &Tradition, Vipp, We do Wood, bObles, By KlipKlap, Brdr. Krüger, By Wirth, Sebra, Gubi, Kartell, Povl Kjer, samt mange flere. 
Hvis du søger et bestemt produkt fra et designmærke eller designer, så kan det godt tænkes at vi kan fremskaffe det til dig, i så fald kontakt vores kundeservice.

Levering:

Hos Interiorshop.dk er leveringstiden 1-3 hverdage i Danmark. Vi sender dog oftest allerede din ordre indenfor 24 timer, hvis de bestilte produkter er på lager. Derudover sender vi naturligvis gerne til hele Europa samt Norge, Grønland og Island. Hvis du ikke kan finde dit land på listen over leverings lande, så kontakter du bare vores kundeservice.

Betalingsmuligheder:

Vi tilbyder et bredt udvalg af betalings-muligheder;
  • Dankort, MasterCard, Visa, Diners samt American Express.
  • Klarna Konto og Klarna Faktura.
  • Viabill.
  • Betaling med gavekort.
 
Hos Interiorshop.dk har vi også indretningsarkitekter som gerne giver et godt råd, eller en god vejledning med på vejen. Derudover sidder vores kundeservice klar på både telefonerne, chat samt e-mail. Vi lover svar indenfor 24 timer i hverdagene, men du må endelig ikke blive overrasket, hvis svaret allerede kommer efter et par timer.

Interiorshop.dk VIP klub

Hos Interiorshop.dk belønner vi gode og trofaste kunder, derfor har vi stiftet vores VIP klub. 
Som medlem af VIP klubben får du tilsendt rabatkoderspecielle tilbud samt produktnyheder. Dette er eksklusive rabatkoder, som kun forbeholdt vores VIP-klub kunder. Tilbuddene, koder og nyheder sendes til din mailadresse, og aktiveres nemt i kassen ved checkout. Du kan nemt tilmelde dig vores VIP klub, ved at finde fanen "VIP klub" på toppen af vores side. Der taster du bare de forskellige oplysninger ind som vi har brug for, og så er du klar og er blevet medlem af vores eksklusive VIP klub.
Hvis du er designinteresseret så har Interiorshop.dk også en Facebook samt Instagram side. På disse sider får du stemningsbilleder, designtips samt inspiration til indretning af hjemmet. Du får også besked om produktnyheder, konkurrencer samt gode tilbud. Så skynd dig at giv os et like på både Facebook samt Instagram.
Vi ses på Interiorshop.dk

Interiorshop rabatkode - spørgsmål & svar

Interiorshop er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Interiorshop.

Hvad er en Interiorshop rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Interiorshop rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Interiorshop rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Interiorshop?

Vi får løbende rabatkoder til Interiorshop, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Interiorshop rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Interiorshop rabatkode ikke?

Hvis din Interiorshop rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Interiorshop rabatkoden. Derudover er kan det være at Interiorshop rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Interiorshop rabatkode eller ønsker at dele en Interiorshop rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Interiorshop?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Interiorshop kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Interiorshop?

Interiorshop uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Interiorshop, tilgengæld ønsker Interiorshop at vi skaber omtale og interesse for Interiorshop produkter.

Hvor indtaster man Interiorshop rabatkode?

En Interiorshop rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Interiorshop rabatkode, Interiorshop kuponkode, Interiorshop kampagne?

En Interiorshop rabatkode og Interiorshop kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Interiorshop Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Interiorshop rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Interiorshop rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

10%

Rabatkode

10% Interiorshop rabatkode

Interiorshop.dk giver lige nu hele 10% rabat med denne rabatkode, på alle ikke nedsatte varer i butikken! Så i denne kolde tid hvor vi samles indedøre kan hjemmet passende komme i fokus, og ønsker du at skabe endnu mere hygge[...]
VIS RABATKODE

15%

Rabatkode

15% Interiorshop rabat

Få nu 15% Rabat på første køb hos Interiorshop!  Meld dig ind i Interiorshops VIP klub og få en rabatkode på 15% tilsendt med det samme. Som medlem af VIP klubben, får du masser af eksklusive medlemsfordele. Tilmeld dig vores VIP[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.