Nordgreen Rabatkoder & Tilbud

Med vores Nordgreen rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Nordgreen . En Nordgreen rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Nordgreen , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Nordgreen rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Nordgreen

Nordgreen

 

Nordgreen

Hos Nordgreen laver vi minimalistiske ure i dansk design. Inspireret af København og i samarbejde vores chef designer Jakob Wagner (der tidligere har skabt design for B&O, Alessi, Hay, osv.) lavet en kollektion af håndlavede designerure. Med vores “Giving Back Programme” kan du vælge hvilken sag, du ønsker at støtte gennem os. Vi arbejder med globale initiativer for at skabe håndgribelige forandringer inden for områder som sundhed, uddannelse og miljø. Derfor støtter vi en af tre sager hver gang vi sælger et ur. Husk at du ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev automatisk får alle de nyeste rabatkoder og kampagner!

Kollektion

https://nordgreen.dk/ har vi lanceret vores minimalistiske kollektion som indeholder 3 modeller til både mænd og kvinder; the Philosopher, the Native og the Infinity.

The Philosopher er designet for at hylde vores evner til at tænke anderledes,

lære af fortiden, handle nu og skabe en bedre fremtid. Den asymmetriske sekundviser som skærer gennem tid er designet for at minde os om netop dette. Uret i sig selv er derfor et instrument af tid. Det konisk formede hus har en bredere bund end top, der skaber en todelt skive, og drager blikket mod urets midte. Det hævede hus, børstede look og de buede horn sætter prikken over i'et på Philosopherens unikke design.

Inspireret af København er the Native designet med fokus på balance. Hvorfor? Fordi vi i Skandinavien ved at balance er hemmeligheden til et lykkeligt liv. Vores chef designer Jakob Wagner har the Native ville bringe os tilbage til en tid hvor det klassiske og sofistikerede look definerede det moderne menneske. Den rene skive, de diskrete lysegrå visere og de afrundede detaljer definerer urets klassiske intentioner.

Vores chef designer Jakob Wagners største inspiration til the Infinity er naturen. Han ville forbinde the Infinity med evolutionen af naturen ved at eliminere de komplikationer som det moderne samfund har bragt til jorden. Ved at fjerne urets horn og dato, samt detaljeringen af timeviserne står vi nu med den reneste simplicitet. De forlængede visere glider op af den dybe krumning og strækker sig ud til kanten af urskiven og minder os om uendeligt tid og rum.

Hurtig og gratis levering

Hos Nordgreen bestræber vi os altid efter at kunne behandle din ordre inden for 24 timer så den hurtigst muligt kan komme afsted til dig. Det er også derfor vi altid kan garantere at leveringstiden aldrig er mere en 2-5 hverdage. Selvfølgelig er det gratis uanset hvor i verden du befinder dig.

Returnering

Skulle du fortryde dit køb at dit Nordgreen ur kan du altid helt gratis returnere det. Send os en e-mail på hello@nordgreen.com, så hjælper vi dig.

Betalingsformer

Hos Nordgreen kan du benytte dig af alle større betalingsformer: Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Maestro & Paypal.

Nordgreen rabatkode - spørgsmål & svar

Nordgreen er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Nordgreen.

Hvad er en Nordgreen rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Nordgreen rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Nordgreen rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Nordgreen?

Vi får løbende rabatkoder til Nordgreen, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Nordgreen rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Nordgreen rabatkode ikke?

Hvis din Nordgreen rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Nordgreen rabatkoden. Derudover er kan det være at Nordgreen rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Nordgreen rabatkode eller ønsker at dele en Nordgreen rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Nordgreen?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Nordgreen kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Nordgreen?

Nordgreen uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Nordgreen, tilgengæld ønsker Nordgreen at vi skaber omtale og interesse for Nordgreen produkter.

Hvor indtaster man Nordgreen rabatkode?

En Nordgreen rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Nordgreen rabatkode, Nordgreen kuponkode, Nordgreen kampagne?

En Nordgreen rabatkode og Nordgreen kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Nordgreen Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Nordgreen rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Nordgreen rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

Få ekstra rem med når du køber et ur hos Nordgreen

Nordgreen er i gavehumør, og giver dig derfor lige nu en gratis ekstra rem med, når du køber et ur! Det eneste du skal gøre, er at indtaste rabatkoden ved bestilling.
VIS RABATKODE

20%

Spar

20% Nordgreen rabat

Nordgreen kræser ekstra om sine kunder i sommervarmen med et lækkert sommerudsalg, og giver lige nu hele 20% rabat på dit næste køb. Det eneste du skal gøre er at anvende rabatkoden ved bestilling.
VIS RABATKODE

20%

Rabatkode

20% Nordgreen rabatkode til alle ure og straps

Nordgreen fejrer deres lancering med 20% rabat på alt. Gør et kup hos Nordgreen idag!
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.