Trendday Rabatkoder & Tilbud

Med vores Trendday rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Trendday. En Trendday rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Trendday, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Trendday rabatkode eller tilbud. Shop nu!

100 kr

Spar

100 kroner rabat til Trendday

Trænger du også til nyt tøj? Så kan du lige nu få 100 kr. i rabat til Trendday ved køb over 699 kr. - *Ved returnering af varer i denne periode, hvor den samlede ordreværdi er under 699 kr., betyder[...]
VIS RABATKODE

Fri Fragt

Fri Fragt ved køb over 599 kr.

Så giver Trendday fri fragt! Så har du fundet alle dine outfits, er det bare med at bestille.
FÅ RABAT

Om Trendday

Trendday

 

TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. De udvider hele tiden med nye brands, så der er noget for enhver smag - uanset præference. Lige nu har de mærker som Neo Noir, minimum, Moves by minimum, Pieces, Y.A.S, Pilgrim, OW Intimates og deres eget brand TDY Design.

Trendday rabatkode - spørgsmål & svar

Trendday er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Trendday.

Hvad er en Trendday rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Trendday rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Trendday rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Trendday?

Vi får løbende rabatkoder til Trendday, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Trendday rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Trendday rabatkode ikke?

Hvis din Trendday rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Trendday rabatkoden. Derudover er kan det være at Trendday rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Trendday rabatkode eller ønsker at dele en Trendday rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Trendday?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Trendday kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Trendday?

Trendday uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Trendday, tilgengæld ønsker Trendday at vi skaber omtale og interesse for Trendday produkter.

Hvor indtaster man Trendday rabatkode?

En Trendday rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Trendday rabatkode, Trendday kuponkode, Trendday kampagne?

En Trendday rabatkode og Trendday kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Trendday Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Trendday rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Trendday rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.