Wiggle Rabatkoder & Tilbud

Med vores Wiggle rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Wiggle. Wiggle er en af de førende online forhandlere af sportstøj, udstyr og meget mere til både mænd, kvinder og børn. Deres sortiment er bredt og bliver hele tiden udvidet, og du finder bl.a. populære kvalitetsmærker som Asics, Nike, Adidas, New Balance, Reebok, Panache og Peak Performance. Hvis du ikke vil gå glip af én Wiggle rabatkode, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side.

100 kr.

Rabatkode

Spar 100 kr. med denne Wiggle rabatkode

Wiggle giver dig et fantastisk tilbud hverdag! Gå ind på deres site og find en ny rabatkode hverdag!
VIS RABATKODE

70%

Spar op til

Op til 70% rabat hos Wiggle udsalg

Lige nu kan du spare op til 70% på tøj, sko, redskaber, ja alt indenfor cykling, hos Wiggle! Wiggle er drevet af passionerede medarbejdere, folk der drives af sport, og helt specielt cykling. Hvis du ligesom dem, har en cyklist[...]
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos Wiggle

Nye sportsudstyr til dig der cykler, svømmer, løber m.m? Hos Wiggle kan du altid få rigtig gode tilbud på kvalitets sportsudstyr, og så får du selvfølgelig fri fragt!
FÅ RABAT

50 kr.

Rabatkode

50 kr. Rabatkode hos Wiggle

Find dine favorit produkter hos Wiggle, og tag et kig i deres store udsalg, hvor du har mulighed for at spare helt op til 70%
VIS RABATKODE

Om Wiggle

Wiggle

 

Spørgsmål og svar om Wiggle rabatkode

Wiggle er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Wiggle.

Hvad er en Wiggle rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Wiggle rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Wiggle rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Wiggle?

Vi får løbende rabatkoder til Wiggle, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Wiggle rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Wiggle rabatkode ikke?

Hvis din Wiggle rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Wiggle rabatkoden. Derudover er kan det være at Wiggle rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Wiggle rabatkode eller ønsker at dele en Wiggle rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Wiggle?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Wiggle kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Wiggle?

Wiggle uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Wiggle, tilgengæld ønsker Wiggle at vi skaber omtale og interesse for Wiggle produkter.

Hvor indtaster man Wiggle rabatkode?

En Wiggle rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Wiggle rabatkode, Wiggle kuponkode, Wiggle kampagne?

En Wiggle rabatkode og Wiggle kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Wiggle Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Wiggle rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Wiggle rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

“Shop

Udløbne rabatkoder

40%

Spar op til

Wiggle – Spar op til 40%

Wiggle holder udsalgsfest! Spar lige nu op til 40% på sportsudstyr og tøj hos Wiggle.
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

Wiggle – Spar 10% med denne rabatkode kun idag!

Wiggle giver dig et fantastisk tilbud hverdag! Gå ind på deres site og find en ny rabatkode hverdag!
VIS RABATKODE

50%

Spar

Wiggle – Spar 50%

Hos Wiggle finder du alt fra sportstøj til cykler, sko, proteinbarer og meget mere. Snyd ikke dig selv for at finde et rigtig godt tilbud i deres clearance sale, hvor du netop nu sparer helt op til 50%
FÅ RABAT

50%

Udsalg

Wiggle – Spar 50%

Hos Wiggle finder du udstyr til cykling, løb, svømning og triathlon. Lige nu kan du spare op til 50% i deres udsalg, bl.a. på brands som Adidas, Asics, Reebok mfl. Gå ikke glip af et godt tilbud, og suppler din[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.